Dolar : Alış : 32.2854 / Satış : 32.3436
HAVA DURUMU
hava durumu

Cankiri

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 999 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Çankırı Şehit Ve Gaziler Derneği Basın Açıklaması

15 Haziran 2020
Ana Sayfa » Çankırı Gündemi»Çankırı Şehit Ve Gaziler Derneği Basın Açıklaması
Çankırı Şehit Ve Gaziler Derneği Basın Açıklaması

ÇANKIRI ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ
BASIN AÇIKLAMASI

Sevgili Gönül Dostları. Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği olarak 05.Ağustos 2019 tarihinde kurulduğumuz günden bu güne kadar siz değerli dostlarımızın destek ve takdirleri ile yapılan hizmetleri, tespitleri ve yapılacak olan çalışmalarımızı siz değerli hemşerilerimiz ve takipçilerimizle paylaşmak istedik.

Hizmetlerimizi tüm Şehitlerimizi yerinde ziyaret ve Kıymetli ailelerine ulaşmak için çıktığımız bu kutlu yolda Çankırı olarak bu güne kadar 200 civarında söylene gelen ŞEHİT sayımızın yerinde ziyaretlerimiz mevcut listeler ve kurumlardan temin edilen bilgiler ile 280 civarında olduğu tespit edilmiştir. İlgili kurumlar ile dayanışma halinde çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çalışmalar sırasında yerinde ziyaretlerimiz esnasında görülen eksiklikler değerli takipçilerimizin desteği ile arkadaşlarımız tarafından imkan dahilin de giderilmeye çalışılmaktadır. Harici bilgiler ilgili kuruma not olarak iletilmektedir.

Kıymetli ailelerimiz İlimiz sınırları içinde olduğu kadar hayat şartlarının gereği il dışında ikamet eden ailelerimizin de var olduğu bu sayının hiç de az olmadığı; Ankara ilimizde 70 İstanbul ilimizde 40 İzmir ilimizde 5 ve diğer illerde 10 dan fazla ailemiz olduğu anlaşılmış araştırmalarımız devam etmektedir. Tüm ailelerimize planlı ve programlı olarak ziyaretler gerçekleştirmek unutulmadıklarını göstermek adına elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmak için uğraş veriyoruz. Bu süreçte bu illerimizde hizmet veren Koca Yüreklerimiz Çankırılı Derneklerimizle müşterek dayanışma halinde çalışma yapmaktayız. Bizlere destek veren Gönlü Güzel Çankırılı Koca Yüreklere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Siz değerli Gönül dostlarımızın desteği ile Ülkemizin yaşadığı salgın sürecin de Şehit ailelerimizi kontrollü olarak ziyaret etmeye ziyaretlerimizde İftar Şehidimizden Fatiha sizden kampanyamızı gerçekleştirmeye çalıştık. Ankara  da hizmet veren Çankırılı Bürokratlar ve İş Adamları Birliği  ve Çankırılılar Derneğimizin göndermiş oldukları Koliler ve Alışveriş çekleri Şehit ailelerimizin ve sevenlerimizin desteği ile sağladığımız İftar kolilerimiz, Adak ve Fidreler tarafımızdan Şehit ailelerimiz ve kısmen ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmıştır. İstanbul Çan-Def Başkanımız Zeynettin beyfendi  Anneler gününde Kıymetli Şehit ailelerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler göndererek bizleri ziyadesi ile memnun etmişlerdir.

Değerli bir kardeşimizin çalışmalarında İstiklal Savaşı ve öncesi Şehitlerimiz araştırmalarını yaptığı çok kıymetli bilgilere ulaşmıştır. Bu bilgileri siz değerli Çankırı halkımızla paylaşmak adına ve Çankırılı Kahramanlarımıza Şehitlerimize sahip çıkmak ve Halkımızı bilgilendirmek için yerinde ziyaretler planlanmaktadır. Kurtuluş Savaşı sürecinde tamda ÇANKIRI halkına yaraşır kahramanlıklar göstermiş Büyüklerimizin Bilinmesi ve Hatırlanması hepimizin de bu yüce şahsiyetlere dua etmesi temennisiyle

Ulaştığımız Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve yakınları ile yürüdüğümüz bu kutlu yolda ulaşamadığımız Tüm Şehit ailelerimizi, Gazilerimizi ve kıymetli yakınlarını Derneğimize tanışmaya ve bizlerle çay içmeye ve sohbet etmeye birlikte yürümeye büyümeye bekliyoruz. Hepinizi Allaha Emanet ediyoruz.

Selam saygı ve hürmetlerimizle Tüm Şehitlerimize Allahtan Rahmet Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize Sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluklar diliyoruz. Siz yoksanız biz bir eksiğiz.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR