Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
output_LDYDOV
HAVA DURUMU
hava durumu

Cankiri

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 999 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Enflasyonla Topyekün Mücadele

17 Ekim 2018
Ana Sayfa » Çankırı Gündemi»Enflasyonla Topyekün Mücadele
Enflasyonla Topyekün Mücadele

17.10.2018 tarihinde Çankırı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ASLAN,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çankırı Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim  Kurulu Başkanı Hayrettin ÇELİKTEN ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile yapılan Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında gerçekleşen basın toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı  Hayrettin ÇELİKTEN; “Enflasyonla Mücadele Programını son derece önemli   buluyor ve destekliyoruz çünkü enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir.

Bu çerçevede TOBB ve Odalar-Borsalar, her milli konuda olduğu gibi bu konuda da ülke çapında ortak bir dayanışma içerisindedir.

81 il ve 160 ilçede odalarımız ve borsalarımız enflasyonla mücadeleyi sahiplenmekte ve firmalarımızın en geniş şekilde katılımı için çalışma başlatmaktadır.

Hem üyelerimizin  hem de milletimizin enflasyonla mücadeleye topyekûn katılacaklarına inancımız tamdır.

Biz de Çankırı  Ticaret ve Sanayi  Odası  olarak tüm üyelerimizin desteğini ve kampanyaya katılımlarını rica ediyoruz diyerek basın toplantısına katılan herkese teşekkür etti.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZILARI

Tüm Yazarlar

Tasarım: Mutlak Web Bilişim Hizmetleri - Sponsor: Çankırı Firma Rehberi