Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
output_LDYDOV
HAVA DURUMU
hava durumu

Cankiri

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 999 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

İyi Parti Çankırı İl Başkanı Çetin KAPTAN İstifa Etti

01 Eylül 2018
Ana Sayfa » Çankırı Gündemi»İyi Parti Çankırı İl Başkanı Çetin KAPTAN İstifa Etti
İyi Parti Çankırı İl Başkanı Çetin KAPTAN İstifa Etti

Kapdan, parti merkezinde yaptığı basın açıklamasında, 29 Ağustos’ta genel merkeze giderek, Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a istifa dilekçesini sunduğunu, istifa nedeninin bir tepki ya da tavır değil, ciddi anlamda bir yenilenmenin önünü açmak olduğunu söyledi.

İstifa kararından önce il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiğini ifade eden Kapdan, “Mahalli seçimler öncesinde, bu gevşeme döneminde, ‘seçim sathı mahalline girildiğinden belediye meclisi, il genel meclisi, belediye başkanlığı adaylıkları nedeniyle teşkilatlarda istifalar ve boşalmalar olabileceğini, bu anlamda bir zafiyetin genel seçimde olduğu gibi artarak ortaya çıkabileceğini, bu nedenle il başkanı olarak istifa etmemin daha faydalı olacağına inandığımı’ söyledim.” diye konuştu.

“Türkiye genelinde bütün il başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin istifa etmeleri yönünde bir tavsiye kararı alınmış” diyen Kapdan, şunları kaydetti:

“Bu kararı destekliyorum. Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Çankırı olarak ülke geneline ortalamamız seçimlerde 1-2 puan daha yukarıdaydı. Türkiye genelinde Çankırı’da olduğu gibi beklentinin altında kaldık. Yorucu bir seçim geçirdik. İsabetli bir karar almışım. Öngörüm de doğruymuş. Bu kararın açıklanmasından bir gün önce kendim zaten bu eylemi gerçekleştirmiştim. Genel merkez de bütün il başkanlarından benzer bir eylem gerçekleştirilmesini istedi.”

Kapdan, yerel seçimlerde Çankırı Belediye Başkanlığına aday olmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

 

 

Kaynak.: Çankırı Bülteni

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZILARI

Tüm Yazarlar

Tasarım: Mutlak Web Bilişim Hizmetleri - Sponsor: Çankırı Firma Rehberi