Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
output_LDYDOV
HAVA DURUMU
hava durumu

Cankiri

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 999 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı

08 Mart 2019
Ana Sayfa » Çankırı Gündemi»2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı
2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı

Çankırı merkez ve ilçelerinde görev yapan rehberlik öğretmenleri iledeğerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi MüdürüÇelebi ÇAĞLAYAN’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından katılımcılara, Çocuk Ergen ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Gözde ULAŞ tarafından ‘Çocuk ve Ergenlerde Psikiyatrik İlaç Kullanımı ve Etkileri’ konulu bir konferans verildi. Konferansın sonunda Dr. Gözde ULAŞ, Rehberlik Öğretmenlerinin sorularını yanıtladı.

Programın sonraki bölümünde İl Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK okullarda yapılan rehberlik hizmetlerinin önemi ve katkıları hakkında rehberlik öğretmenlerine yönelik bir konuşma yaptı.

Programın son bölümünde ise Çankırı Şehit Yusuf Çelik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Mevlüt ERDOĞAN, il genelinde yapılan risk analizleri çalışması ve istismar – güvenli internet kullanımı ile ilgili yapılması planlanan proje hakkında bilgi verdi.

Kurum Müdürü Çelebi ÇAĞLAYAN kurumun yıl içerisinde yaptığı özel eğitim ve rehberlik hizmetleri ile uygulanan anket ve envanterler hakkında bilgi verdi. Rehberlik öğretmenlerinin kurumlarda yaşadığı sorunlar, farklı uygulamalar, danışmanlık tedbiri, özel eğitim konuları üzerine soru cevap yöntemi ile bilgi alışverişinde bulunuldu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZILARI

Tüm Yazarlar

Tasarım: Mutlak Web Bilişim Hizmetleri - Sponsor: Çankırı Firma Rehberi