Dolar : Alış : 32.4551 / Satış : 32.5136
Euro : Alış : 34.6559 / Satış : 34.7183
output_LDYDOV
HAVA DURUMU
hava durumu

Cankiri

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 999 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

KAMUOYUNA DUYURU (18.04.2020)

18 Nisan 2020
Ana Sayfa » Çankırı Gündemi»KAMUOYUNA DUYURU (18.04.2020)
KAMUOYUNA DUYURU (18.04.2020)

Londra’dan gelen 262 vatandaşımız kontorllü bir şekilde Emir Karatekin Erkek Yurdu’na yerleştirtirildi. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları AFAD ekiplerimiz ve KIZILAY tarafından karşılanmaktadır.Karantinada bulunan vatandaşlarımızın özel ihtiyaçları için AFAD tarafından bir çağrı hattı ve Whatsapp İletişim hattı oluşturuldu. Talepleri ekiplerimiz tarafından gerekli önlemler alınarak itina ile karşılanmaktadır.

Vatandaşlarımız gelmeden önce yurdun tamamını dezenfekte ederek süreci kontrollü bir şekilde atlatma adına gerekli tüm çalışmaları yapıldı. 


Çalışan ekiplerimizin güvenliği için yurt hergün düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.


Sayın Valimiz Hamdi Bilge Aktaş başta olmak üzere, Sağlık Müdürlüğü, AFAD, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Emniyet Ekiplerimiz süreci yakinen takip etmektedir.

 
Süreçte yardımını esirgemeyen tüm görevlilerimize teşekkür ediyoruz.
Londra’dan gelen vatandaşlarımız akşam saatlerinde yapılan çalışmalar için  çalışan personelimizi, moral amaçlı camlara çıkarak alkışladılar. 
Vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. 


Bilindiği gibi bu süreç içerisinde sosyal mesafeyi ve karantina kurallarına riayeti yakından takip ediyoruz. Bu süreçte de Çankırılı vatandaşlarımızın herhangi bir paniğe ve asılsız haberlere itibar etmemesini istiyoruz. 


Burada tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Karantina altında bulunanlar hiçbir şekilde odalarından çıkmıyor ve tüm vatandaşlarımızın ihtiyacını görevli personeller tarafından karşılanmakta. Personellerimiz ise sürekli dezenfekte edilerek virüsün bulaşma ihtimalini de minimuma indiriyoruz.


Odalara ve kooridorlara herhangi bir şekilde sipariş ve görevli harici personelin girmesine müsade edilmemektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.cankiri.gov.tr/kamuoyuna-duyuru-18042020

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZILARI

Tüm Yazarlar

Tasarım: Mutlak Web Bilişim Hizmetleri - Sponsor: Çankırı Firma Rehberi