Dolar : Alış : 32.5000 / Satış : 32.5586
Euro : Alış : 34.6207 / Satış : 34.6830
output_LDYDOV
HAVA DURUMU
hava durumu

Cankiri

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 16 Kategoride 999 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

19 Ağustos 2018

02 Nisan 2018 Pazartesi 17:24 de, MHP’ye yakınlığı ile bilinen, http://www.etikhaber.com internet sitesinde, AA referanslı, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın açıklamaları olduğu söylenen bir haber yayınlandı.

 

Sayın DURMAZ açıklamalarında yerel seçimlere ve genel seçimlere en hazır parti olduklarını bildirdi.

Sayın Durmaz’ın o günkü ifadelerinden anlaşılan, beklenilen seçimin öncelikle yerel seçimler olduğuydu fakat devam eden günlerde  genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimleri öne alındı ve yapıldı.

 

MHP, Mart 2019’da yapılacak yerel seçim için resmi olarak startını henüz açıklamamış olsa da,  kamuoyunda aday adaylarının isimleri dillendirilmeye başlanmış durumda. Tabi bu bir süreç. Aday olmak isteyenler, aday olması istenenler, aday olması beklenenler olduğu muhakkak.

 

Kabaca Genel Merkez, Teşkilatlardan aday portföylerinin geniş tutulmasını, adaylar konusunda genel merkeze öneride bulunulmasını istiyordu.

 

Sayın Durmaz, yerel seçimde aday belirleme sürecine ilişkin, mevcut  belediye başkanlarının performanslarını değerlendireceklerini , az oyla kaybedilen yerlerde kaybeden adaylara cazip baktıklarını, yerel teşkilatların onayını aldıktan sonra adayları sahaya indireceklerini ifade etmişlerdi.

 

Yani, uzun lafın kısası, DURMAZ’ın bu açıklamalarından sonra farklı bir açıklama olmamışsa, Çankırı özelinde, bu açıklamaları dikkate aldığımızda, İl, Merkez İlçe ve Kadınlar Kolu Yönetim Kurulu Üyeleri aday belirlemede önemli bir misyona sahip.

Şimdi ki durumda kamuoyunun merak ettikleri;

  1. Aday olma niyeti ve isteği bulunanlar kimler?
  2. Hakkında aday olması isteği olunanlar kimler?
  3. Yönetim kurulu üyelerinin çalışmaları neler?
  4. Yerel seçimler de öne alınır mı?

Önümüz bayram. Bayramlaşmalar, kulisler, liderlerden açıklamalar ve sonrasında yazının devamı…

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :

BENZER HABERLER

KÖŞE YAZILARI

Tüm Yazarlar

Tasarım: Mutlak Web Bilişim Hizmetleri - Sponsor: Çankırı Firma Rehberi